OM SKRÅ


Skrå åbnede sine døre i et gammelt kafferisteri på Baggesensgade i september 2015. Sine Jørgensen, Moa Liukkonen og Sasja Tjerrild er stifterne bag, og har bygget både sted og koncept op fra bunden. De favner bredt professionelt, og har erfaring med ledelse og organisation til design, kunstkokkeri, scenekunst og innovationsprocesser.

I 2020’s vilde forår gik huset på Baggesensgade til i en stor, grim brand og vi måtte rykke alle pæle op og finde et nyt hjem. Det har ledt os til det smukke baggårdshus på Nordre Fasanvej, der oprindeligt er bygget til en buddingefabrik. Senere har her været både et trykkeri, samt Interklima der er vores udlejer og gode ven, Jens Justs virksomhed. I baggårdsfabrikken består Skrå af to etager, arbejdsfællesskabet på 1. salen og Skrå atelier og eventspace i stuen. På husets 2. sal bor Redaktionen, et mindre journalistisk fællesskab.

Siden september 2015 har Skrå huset mere end 120 virksomheder, freelancere og kunstnere, og dannet ramme for over 40 events og kulturarrangementer.  ANSATTE PÅ SKRÅSasja Tjerrild (på barsel)
Stifter/daglig leder

Sine Ringgaard Jørgensen
Stifter/daglig leder

Signe Sylvester og Camilla Sager
Administration og drift (barselsvikarer)

Tabitha Frimpong
Servicemedarbejder

Anna Bartholdy
Rengøring