ATELIERPå Skrå har fællesskabet altid været kernen af vores visioner, rum og aktiviteter. Vi bestræber os evigt på at skabe de bedste, rareste og mest inspirerende rammer for både det professionelle og sociale fællesskab og det gælder også for atelieret. I fællesskab indretter vi rummet og forsøger at møde de forskellige kunstnere og praksissers behov. Fra bordplads og opbevaring, til adgang til keramikovn og workshop/eventspace, fra arbejdsro og netværksdage, til medlemsmiddage og kulturelle events i et hus fuld af liv. I den gamle fabrik er vores fornemmeste opgave at være værter, i et hus for kultur, vidensdeling og venskaber.
ATELIERMEDLEMSSKABERI atelieret udbyder vi medlemskaber i tre forskellige størrelser og prisklasser. Fællesarealer i atelieret indrettes i samarbejde med ateliermedlemmerne, alt efter hvad der efterspørges og hvordan rummet bedst understøtter de forskellige praksisser blandt medlemmerne. Bemærk at priserne pr. 1. januar 2024 går fra 2015 kr. - 2675 kr./mdr eks moms.

Alle ateliermedlemskaber inkluderer:

Kaffe og te / Mødelokaler / Eget adgangskort og adgang 24/7 / Professionelt netværk og kollegaer / Rabatter på events, workshops og leje af lokale / 1 månedlig fælles morgenmad / Et roligt og lyst arbejdsmiljøINTERESSERET I EN PLADS I SKRÅS ATELIER?Skønt! Vi ser frem til at møde dig.

Tøv ikke med at sende os en mail på info@skraacph.dk, hvor du fortæller lidt om dit arbejde og hvilket medie, du arbejder i, hvor stort et areal, du ønsker og hvornår du ønsker en plads.

Såfremt alle pladser er optaget, vil det være muligt at skrive sig på vores venteliste.

Det er naturligvis muligt at komme forbi efter aftale og se vores faciliteter og tage en snak. Det er muligt at arrangere en fremvisning enten tirsdag eller fredag eftermiddag.

Vi ser frem til at høre fra dig.︎   ︎   ︎